INFOA PENNUN OSTAJALLE

Tassukallion pennut myydään vain aktiivisiin ja harrastaviin/metsästäviin koteihin, joissa on aikaa sekä viitseliäisyyttä perehtyä koiran peruskoulutukseen. 

Toivoisin, että kerrot yhteydenotossasi aikaisemmasta koirataustastasi, ja millaiseen kotiin sekä käyttöön koira sinulle tulisi.

Toivoisin, että pennusta kiinnostuneet ostajat tulisivat käymään luonamme pentujen ollessa vähintään 3viikkoa. Eli ainakin kerran ennen pennun luovutusta, jotta voisimme kasvotusten vielä keskustella kyseessä olevasta rodusta, sen koulutuksesta, rodussa esiintyvistä mahdollisista sairauksista yms.

Mikäli olet tämän jälkeen edelleen kiinnostunut Tassukallion pennusta, otan vastaan kumpaakin osapuolta sitovan pentuvarauksen, jolloin maksatte pennusta varausmaksun.

Pennut kasvavat meillä kotioloissa ihmisten parissa, jolloin ne alkavat jo pienestä pitäen tottua erilaisiin ääniin, ihmisiin, sekä koiriin.

Tassukallion pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikon iässä, jolloin ne ovat kolmeen kertaan madotettuja, mikrosiru-tunnistusmerkittyjä ja eläinlääkärin tarkastamia, sekä rekisteröity Suomen Kennelliittoon. 

Mukaansa ostaja saa pentupakkauksen, ja kattavat kirjalliset pennun hoito-ohjeet, jotka sisältävät ohjeet mm: Ruokinnasta, rokotuksista, madotuksista, pennun liikunnasta ja koulutuksesta.Sekä tietenkin kasvattajan tuen koko koiran eliniäksi. Toivoisin siis, että kuulisin pennuista vielä luovutuksen jälkeenkin olipa uutiset hyviä tai huonoja.

Olisi myös mukava, että pentujen kanssa osallistuttaisiin Tassukallion Kennelin järjestämiin pentutapaamisiin. 


Edellytän pennun ostajalta, että Tassukallion kennelin kasvatit käytetään 
noutajien taipumuskokeessa.

Alla linkki Suomen Noutajakoirajärjesto Ry sivuille, jossa tietoa noutajien taipumuskokeesta, sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa noutajan omistajalle.
Suomen Noutajakoirajärjestö


Kennelliiton kauppasopimuksen teon yhteydessä myös painotan ostajalle, että hänen täytyy olla myös tietoinen riskeistä, joita pennun hankintaan liittyy. 

Se, että pennun vanhemmat ovat terveitä, ei aina valitettavasti voi taata sitä, että pennusta kasvaisi aina täysin terve koira.

Terveen koiran saamiseen vaikuttaa suuresti myös esimerkiksi: 
Ruokinta, oikeanlainen liikunta, ja sopiva paino pennun ollessa kasvuiässä.

Tassukallion pennun ostaja sitoutuu ostohetkellä käyttämään pennun rodun vaativissa PEVISA- tutkimuksissa koiran ollessa n.18-24kk.
(Lonkat, kyynärät, silmät)
PENTUSUUNNITELMAT

Pentuja suunnitteilla 2021
Allihuupan Känkkäränkkä "Tessa"
Rasinsalon Corona "Cora"

Coran ja Ymirin pennut syntyivät 6.4.2021
6narttua ja 2urosta
PENNUT OVAT KAIKKI VARATTU!


Rasinsalon Corona "Cora"

Cora on nuori innokas narttu, joka on osoittanut metsästyskäytössä oikein hyviä noutajan taipumuksia. Cora on luonteeltaan hyvin sosiaalinen, avoin ja itsevarma koira.

Coran terveystulokset:
Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet

Muita tuloksia:
NOU1

Cora on geenitestien (prcd-PRA, EIC, CNM, SD2) osalta vanhempien kautta terve

Käytetään käytännön metsästyksessä

Cora tietokannassa


FTW-20 Lekking Clover Astro "Ymir"

Ymir on vahvan hermorakenteen omaava uros, joka on todella tyylikäs metsästäjä, sekä luonteeltaan rohkea ja avoin. Ymir on omistajansa kanssa pärjännyt todella hyvin noutajien NOME-A kokeissa, ja onkin vuoden 2020 Noutajien A-kokeen Suomen mestari.

Ymirin terveystulokset:
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet

Geenitestit: prcd-PRA, CNM, EIC, SD2 terve

Muita tuloksia:
NOU1
NOWT: AVO1
NOME-A: A1, SERT, 3 x VARA-SERT

Käytetään käytännön metsästyksessä

Ymir tietokannassa


Pennuista odotetaan tulevan vanhempiensa kaltaisia terveitä, hyvän työmotivaation omaavia ja helposti koulutettavia noutajia, joiden kanssa on helppo ja mukava elää, sekä jakaa arki.

Pennut eivät tule sairastumaan PRA, CNM, ja EIC, eikä ne voi olla tappijalkoja.

Tassukallion pennut kasvatetaan metsästystä ja rodunomaisia kokeita varten, sekä aktiiviseen harrastuskäyttöön. Tassukallion pennut soveltuvat myös työkoiriksi.

YHDISTELMÄN SUKUTAULU

Mikäli olet kiinnostunut Tassukallion pennusta, ole reippaasti yhteydessä!